Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Thε bεαch...

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ, τα beach parties άρχησαν... Ποτό, μουσική... Καλή παρέα πάνω από όλα... Τι να πω απόψε...? Η μελωδία στο μυαλό μου με οδηγεί... (http://www.youtube.com/watch?v=ad1nAbAswZM)... Υπάρχει χρόνος, υπάρχει κέφι, υπάρχει αγάπη... Χμμμ...
Τελικά σημασία δεν έχει πόσα χρήματα έχεις στη τσέπη, ή πόσα πτυχία έχεις στον τοίχο, αλλά πόσο πολύ θες να περάσεις καλα... Και εγώ το θέλω πολύ...
Έρωτας λένε κάποιοι... Καλοκαίρι θα πουν κάποιοι άλλοι... Ίσως το ένα, ίσως και τα δυο μαζί... Ίσως πάλι κανένα από τα δύο... Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, μας περιμένει να το ρουφήξουμε, να το απολαύσουμε... Δεν θα κοιτάξεις τι σε οδηγεί... Δεν σε νοιάζει άλλωστε... Πορεύεσαι ελεύθερος, πορεύεσαι... Πας εκεί που θέλεις πλεον γιατί ξέρεις... Έχεις βάλει τους δικούς σου όρους στο παιχνίδι της ζωής... Ίσως να είναι προσωρινοί, αλλά απ'ότι φαίνεται κάνουν καλά τη δουλειά τους γιατί πολύ απλά όλα φαίνονται όμορφα, αληθινά και ζωντανά... Το χαμόγελο στα χείλη δεν σβήνει τώρα πιά, και αν σβήσει θα υπάρχει φωτεινό μες την καρδιά... !

2 σχόλια:

  1. είναι παράξενο αλλά μοιάζει ουτοπικό το περιεχόμενο της σημερινής μου δημοσίευσης... Ωστόσο επιλέγω να βλέπω το ποτήρι αν όχι γεμάτο, σίγουρα μισογεμάτο... Γιατί όπως και να το δεις, μία φορά θα σε ξεδιψάσει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι...
    Καλά μας όνειρα λοιπών και ευχές για ένα καλό (μακάρι δηλαδή γιατί δεν φημίζομαι για οπτιμιστικές βλέψεις προς τη ζωή) καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή