Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

(wo)-men ... ?

Μέρες τώρα το παιδεύω να γράψω περί ανδρών και γυναικών... Από ποια μεριά όμως θα γράψω και πάνω σε τι? Χμμμ...
Θα γράψω πάνω στις αιτήσεις που συμπληρώνει κάποιος όταν θέλει να παραλάβει κάποια τυπικά και τελείως κατά τη γνώμη μου άχρηστα χαρτιά από την Ευελπίδων... Πήγα ένα όμορφο πρωινό μέχρι εκεί κάτω, για να συμπληρώσω με μία συνάδελφό μου κάποιες αιτήσεις. Εγώ δεν βρήκα κάποια δυσκολία εκείνη όμως είχε πολλές... Γιατί όπως φαίνεται μία γυναίκα για να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεται ένας άντρας πρέπει να είναι ΑΝΎΠΑΝΤΡΗ!
what the f*ck?
Ναι! Το πρώτο πεδίο είχε: άντρας ή ανύπαντρη γυναίκα, το δεύτερο πεδίο είχε: παντρεμένη ΓΥΝΑΙΚΆ, χήρα ΓΥΝΑΙΚΆ, διαζευγμένη ΓΥΝΑΙΚΆ, και το τρίτο αφορούσε εταιρίες. Πως δεν είχε δηλαδή πρώτο πεδίο για άντρες, δεύτερο για εταιρίες, και ένα τόμο από άλλα πεδία από γυναίκες με ένα παιδί, ένα υιοθετημένο παιδί, με δύο γάμους, ένα παιδί με παρένθετη μητέρα, με μία αδερφή, με ένα αδερφό, με πατριό, με τρεις γάμους, με ένα αρραβώνα, με συνοικέσιο, με... με ... με  ...
Καταντά πλέον να μοιάζει λες και εμείς είμαστε το κακό τερατώδες δαιμονισμένο είδος που θέλει να σας καταστρέψει γιατί απλά έτσι είναι η φύση του, σαν κακές μάγισσες που θέλουν να γίνουν νυχτερίδες να σας πιουν το αίμα, ή σαν αράχνες που μόλις πάρουν αυτό που θέλουν θα σας φάνε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!! Και για αυτό με τα διάφορα πεδία μπορείτε πλέον βλέποντας στο αντίστοιχο να προβλέψετε την επικινδυνότητα του είδους!
ΕΕΕι! Man! Wake up...! Όσο επικίνδυνος είσαι εσύ άλλο τόσο είμαστε και εμείς, απλά εσύ την έχεις δει κάπως και θες να έχεις ξεχωριστό πεδίο μόνο με τις ανύπαντρες, για να βλέπεις με ποιες μπορείς να.... Τέλος πάντων!
Το βρήκα τραγικό! Συνάμα όμως άρχισε να μοιάζει λογικό όταν σκέφτηκα, γιατί να μην έχουν αντίστοιχα πεδία για τους άνδρες? Και τότε θυμήθηκα! Γιατί οι γυναίκες μπορούν να πάρουν το όνομα του σύζυγοι, ενώ οι άνδρες ΌΧΙ! Αυτό θα το αναλύσω άλλη φορά, είμαι αρκετά συγχυσμένη για να το αναλύσω τώρα... Ουφ...! Καλή Κυριακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου