Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

14th of Love...

Και αναρωτιέμαι και λέω... Αν κάποιος είναι ερωτευμένος, θα έπρεπε να γιορτάζει μία ημέρα σαν και αυτή? Σαν και αυτή, όχι συγκεκριμένα, απλά σαν κάποια όποια μέρα, αφιερωμένη στον έρωτα. Γιατί ο έρωτας είναι εθισμός. Έχει να κάνει με την υπερβολή σε κάτι, ακόμα και αν αυτό, είναι το πιο θετικό συναίσθημα. Το να είσαι ερωτευμένος, σημαίνει ότι κάτι κάνεις παραπάνω απ'όσο είναι το θεμιτό, έχοντας ως αποτέλεσμα, αυτό που νιώθεις, να είναι περισσότερο κτητικότητα,  ζήλια και άλλα συναισθήματα - ανάγκες, που προκαλούνται από την υπερβολή, και τον εθισμό στο πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένος. ( song )
Θέλω να καταλήξω δηλαδή στο συμπέρασμα, ότι γιορτάζουμε την πιο αθέμιτη υπερβολή που κάποιος θα μπορούσε να νιώσει, γιατί όχι μόνο έρχεται ανεξέλεγκτα, όχι μόνο είναι εξαρτώμενη από ανεξέλεγκτους παράγοντες (το αντικείμενο του πόθου μας), αλλά συνήθως φέρνει τα πιο αναπάντεχα και ολέθρια αποτελέσματα, γιαυτό και την ονομάζω αθέμιτη, με ένα ακόμα πιο έντονο τρόπο, την υπερκατανάλωση. Τώρα τι να πω, άμα τα έχεις? ξόδεψε τα... Άμα δεν τα έχεις όμως?
Το συμπέρασμα είναι απλό... και εδώ είναι που σας παρουσιάζω το 1ο δημοσιευμένο μου άρθρο, σε ηλεκτρονικό περιοδικό. :-> "Χαμογελόντας σ'ένα πλαστό κόσμο..."
Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου